Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 22:20
Γιώργος Μεσσάρης

Γιώργος Μεσσάρης

Μετά τη στάχτη, η λάσπη!

Πέρασε ακόμα ένα καλοκαίρι με απίστευτα υψηλούς αριθμούς τουριστών και εξίσου απίστευτους αριθμούς πυρκαγιών! Οι τουρίστες ήρθαν να απολαύσουν την πανέμορφη ελληνική φύση και οι πυρκαγιές να την καταστρέψουν και να προκαλέσουν το θάνατο σε ένα μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας!

Των Σκοπίων το αλαλούμ…

Όποιος παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις γύρω από το Σκοπιανό δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ή ο ίδιος έχασε τα λογικά του ή –το πιθανότερο– ότι ο κόσμος όλος είναι για δέσιμο!

Οι «καρεκλόβιοι» και ο… Κλεισθένης

Ενώ, όπως έχω γράψει αμέτρητες φορές, οι προηγμένες χώρες προβαίνουν σε συγχωνεύσεις δήμων για να πετύχουν οικονομίες κλίμακας, εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί που επιδιώκουν τη διάσπαση ακόμα και μικρών δήμων, όπως είναι των νησιών μας.

Η αναλγησία και ο ποντικός ταξιδευτής! Του Γιώργου Μεσσάρη

Εν τάξει οι αρχές κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου αλλά και οι πολίτες (όχι όλοι αλλά δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό) διακρίνονται από μια ασυγχώρητη αδιαφορία για την όμορφη ελληνική φύση.

Ζητείται...Θαύμα! Του Γιώργου Μεσσάρη

Της Παναγιάς σήμερα και συνάμα παραμονή του Άγιου Γεράσιμου. Ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει κάποιο θαύμα και το έκτρωμα του παλιού κτιρίου της αστυνομίας να μετατραπεί σε κάποιο κήπο ή τουλάχιστον σε κάποιο χώρο στάθμευσης οχημάτων που τόσο πολύ έχει ανάγκη η πρωτεύουσα της Κεφαλλονιάς.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS