Κυριακή, 22 Ιούλιος 2018 23:07

Αγώνας Grand Prix στην Αγία Ευφημία από τον Σύλλογο Μοντελιστών Κεφαλονιάς

Αγώνας Grand Prix της Ελληνικής Μοντελιστικής Ένωσης (ΕΛ.Μ.Ε.) τηλεκατευθυνόμενων χωμάτινων αυτοκινήτων κλίμακας Buggy 1/8, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Το Grand Prix διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μοντελιστών Κεφαλονιάς στην χωμάτινη πίστα “Paranoia Rc Pylaros Club” στην Αγία Ευφημία.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν ελεύθερα δοκιμαστικά και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι τελικοί……

Επίσης την Κυριακή 5 Νοεμβρίου διοργανώνεται στατική έκθεση τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων και αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Το ραντεβού είναι στην πίστα “Paranoia Rc Pylaros Club” στην Αγία Ευφημία.

Στόχος του Σ.ΜΟ.ΚΕ. είναι η συμμετοχή του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΕΛΜΕ τα οποία διεξάγονται σε πίστες σε όλη την Ελλάδα.

Το Grand Prix στην Κεφαλονιά αναμένει την συμμετοχή οδηγών με διακρίσεις και τίτλους από πολλές περιοχές της πατρίδας μας. Αναμένει φυσικά και την παρουσία πλήθους φίλων του αθλήματος καθώς η διοργάνωση αυτή προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα, θέαμα συναρπαστικό για μικρούς και μεγάλους. Στην Κεφαλονίτικη επικαιρότητα λοιπόν, του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου και της Κυριακής 12 Νοεμβρίου κυριαρχεί η διοργάνωση του Grand Prix από τον ΣΜΟΚΕ.

Η επιτυχία της είναι το εφαλτήριο του Νησιού μας για το άλμα στο μέλλον του χώρου. Η Κεφαλονιά πάντα μπροστά. Το ραντεβού μας με το μέλλον του Μοντελισμού είναι στην πίστα “Paranoia Rc Pylaros Club” στην Αγία Ευφημία. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να απολαύσουμε εντυπωσιακό θέαμα σε μία από τις χωμάτινες πίστες του Νησιού μας…