Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 23:09

Ο «Χάρος» τους έδωσε τη νίκη. Στον αγώνα γιορτή μεταξύ των ομάδων Παραλίας και Κάμπου στον Καραβόμυλο (εικόνες-βίντεο)

Στον αγώνα γιορτή, που διοργάνωσε σήμερα ο Α.Ο.Σάμης  στο Δημ. Γήπεδο Καραβομύλου, μεταξύ των ομάδων Παραλίας και Κάμπου, η ομάδα της Παραλίας, έχοντας «φύλακα άγγελο» κάτω από τα δοκάρια της, το Γεράσιμο Ρασσιά ή Χάρο, νίκησε με 4-3 την ομάδα του Κάμπου! Ο κανονικός αγώνας,  έληξε 2-2. Παρ’ όλο που η ομάδα της Παραλίας, υποχρεώθηκε πολύ νωρίς, σε αναγκαστική αλλαγή, (  ο Άγγελος Βινιεράτος ή Σαρδελίνης,  σε μια επέλασή του από τ’ αριστερά, πάτησε πάνω σε τηγανόλαδα, γλίστρησε και τραυματίστηκε ), κράτησε τον έλεγχο του αγώνα και πήρε για άλλη μια φορά, το διπλό!

 

Η ομάδα του Κάμπου, έπαιξε καλά, αλλά δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει απέναντι στη τριάδα «φωτιά», των ξαδέλφων Βαλλάτων!!  Με καθοδηγητή τον Γιάννη, δημιουργό τον Κούλη και εκτελεστή τον Τσίου, ο Κάμπος…πήγε για σπαράγκια!!! «Έπεσε» και πάνω στον Χάρο, οπότε μάζεψε και καλοήρια…

MVP του αγώνα, ποιος άλλος; ο Χάρος!!! Ήταν αυτός που με τα αντανακλαστικά του και τις αιλουροειδείς εκτινάξεις του, έπιασε τα άπιαστα και έδωσε τη νίκη στη Παραλία!!

Μετά τον αγώνα, ο Α.Ο.Σ. κέρασε τους θεατές του αγώνα, σουβλάκια και αναψυκτικά.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στον ωραίο αγώνα, στον εκφωνητή Κυριάκο Μωραΐτη, που με το κέφι και το πηγαίο χιούμορ που διαθέτει, του έδωσε μια ιδιαίτερα εορταστική νότα!

Τ.Κ.

 https://samikefalonias.wordpress.com

 

 

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες σε λίγο, στη σελίδα μας στο facebook