Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 06:18

Συμμετοχή στο 7ο Κύπελλο Τραμπολίνου Αίας Θερμαϊκού με υποσχέσεις για το μέλλον από τις αθλήτριες του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

Μια πολύ καλή εμφάνιση έκανε η ομάδα Τραμπολίνου του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ στο 7ο Κύπελλο Τραμπολίνου που διοργάνωσε ο ΑΙΑΣ Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.Στον αγώνα συμμετείχαν 24 σωματεία από όλη την Ελλάδα και τη Βουλγαρία ενώ οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες ανήλθαν στους 200.

Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση οι αθλήτριες του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ κατάφεραν να φέρουν καλές θέσεις, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που κάνουν με την προπονήτριάς του Χριστιάνα Μπασιαρδή είναι στο σωστό δρόμο.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια Κατερίνα Λιναρδάτου που αγωνίστηκε στην κατηγορία TRA 8-10 ετών και είναι η μικρή της παρέας, κατάφερε να λανσαριστεί στην πρώτη δεκάδα κατακτώντας την 9η θέση και για 0.50 να χάσει το εισιτήριο για την τελική οχτάδα.
Η αθλήτρια, Αποστολία Αντωνάτου αγωνίστηκε στην κατηγορία TRA 11-12 ετών και κατετάγη 23η λόγω κάποιων λαθών που είχε στο 1ο πρόγραμμα.

Η αθλήτρια, Κατερίνα Βλαχογιαννάτου,αγωνίστηκε στην κατηγορία TRA Junior κάνοντας μια όμορφη εμφάνιση που της έδωσε την 17η θέση.

Η προπονήτρια των κοριτσιών είναι πολύ ευχαριστημένη από τον αγώνα αυτό δεδομένου ότι τα κορίτσια είναι νέες αθλήτριες και δεν έχουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία. 

Με δουλειά,υπομονή και επιμονή είμαστε σίγουροι ότι οι αθλήτριες στο μέλλον θα φέρουν πολλές επιτυχίες στο Τραμπολίνο.