Κυριακή, 19 Αύγουστος 2018 14:04

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος βίαζε ανήλικη για δύο ευρώ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνίας της Θεσσαλονίκης από την υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού που ήρθε στο «φως» , κατόπιν έρευνας αστυνομικών του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διερέυνησαν καταγγελίες που έφτασαν στην υπηρεσία τους.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 81χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο ηλικιωμένος ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 13χρονου (σήμερα) κοριτσιού, την περίοδο από το 2016 έως το Δεκέμβριο του επόμενου έτους.

Το άτυχο κορίτσι υπέκυπτε μάλιστα στις ορέξεις του ηλικιωμένου έναντι 2 έως 10 ευρώ που της έδινε ο ίδιος, εκμεταλλευόμενος την οικονομική εξαθλίωση στην οποία βρισκόταν η ίδια και η οικογένειά της. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο σάτυρος άνδρας έπαιρνε και διεγερτικά για να ικανοποιεί τις άρρωστες σεξουαλικές του ορέξεις.

Οι πράξεις του φαίνεται να λάμβαναν χώρα σε γραφείο που διατηρούσε ο ίδιος, στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης, και πάντα με οικονομικά ανταλλάγματα.

Τη σχετική καταγγελία φέρεται να έκαναν γείτονες, οι οποίοι παρακολουθώντας τις συχνές επισκέψεις του κοριτσιού στον ηλικιωμένο, και έτσι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία που διερεύνησε την υπόθεση.