Σάββατο, 20 Ιούλιος 2019 09:26

Σπύρος Καγκάδης: Οι καλύτερες μέρες μας θα έρθουν με την νέα νίκη της ΝΔ!

Αυτό που απόδειξε με το σημερινό τελευταίο κλείσιμο της Χρηματιστηριακής Αγοράς πριν τις Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 είναι ότι ξανά οι επιτυχίες της συνετής και εθνικά ωφέλιμης στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας κάνουν καλό και στην οικονομική πορεία της χώρας μας ακόμα και όταν αυτή βρίσκεται στην αντιπολίτευση με την προοπτική κατάκτησης της εξουσίας.... Που να αρχίσει να κυβερνά την Ελλάδα κι όλας;


Έτσι, η άνοδος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) μετά την θριαμβευτική νίκη του επόμενου Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη στις πρόσφατες Ευρωεκλογές έφτασε μέχρι σήμερα το 22,21%! Συνολικά, από την αρχή της φετινής πολλαπλά εκλογικής χρονιάς, όπου όλοι γνωρίζαμε ότι θα έφευγε αργά ή γρήγορα από την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ του απερχόμενου Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η άνοδος είναι ακόμα πολύ μεγαλύτερη (+45,87%!) Η άνοδος αυτή δεν είναι τυχαία καθώς καθόλου συμπτωματικά η Ελληνική Χρηματιστηριακή Αγορά είναι πρώτη στην άνοδο το 2019 ανάμεσα από όλα τα άλλα τα Χρηματιστήρια του κόσμου!

Δεν είναι όμως μόνο η άνοδος στους δείκτες του ΧΑΑ που έχουν βελτιωθεί φέτος λόγω της προσδοκίας της κατάκτησης της εξουσίας από τον λογικά σκεπτόμενο, εθνικά ενωτικό, έξυπνο, κατάλληλα μορφωμένο και εργασιακά έμπειρο Κυριάκο Μητσοτάκη. Ενδεικτικά, ακόμα και το κρίσιμο κόστος δανεισμού της Ελλάδας έχει καταρρεύσει θεαματικά προς όφελος όλων μας κάνοντας τα σενάρια για δήθεν νέου μνημονίου δανεισμού της Ελλάδας να μοιάζουν σήμερα με σενάρια ακραίας φαντασίας. Αυτό διότι αφού θα μπορούμε να δανειζόμαστε με ακόμα μικρότερο κόστος, όταν ο Κυριάκος γίνει Πρωθυπουργός, από τις ελεύθερες αγορές νέα συμφωνία δανεισμού (μνημόνιο) από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ δεν θα μας χρειάζεται πλέον!

Σχετικά με την μελλοντική πορεία των οικονομικών μας η κοινή λογική μας λέει ότι αφού η Νέα Δημοκρατία, με τις ρεαλιστικά ωφέλιμες πολιτικές και λόγο της σαν Αξιωματική Αντιπολίτευση, έχει ήδη προκαλέσει τόσα πολλά θετικά στην Ελληνική Οικονομία, σε αντίθεση με τις ζημιογόνες γνωστές "πολεμικές" καταστροφικές αντιπολιτευτικές και κυβερνητικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να ελπίζουμε ρεαλιστικά ότι ενωμένοι όλοι και με δουλειά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό οι ζωές όλων μας θα βελτιώνονται θεαματικά μετά από αυτές τις νέες ιστορικές Εθνικές Εκλογές της Κυριακής για πολλά χρόνια στο μέλλον!

Σπύρος Καγκάδης