Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 01:12

Η Μαριλένα Μανέλη σπούδασε στη σχολή VANG και ασχολήθηκε με FASHION SHOWS και ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ομορφιάς. Παράλληλα συμμετείχε και σε διάφορους διαγωνισμούς καλλιτεχνικής κομμωτικής...

Χτένισμα για Oscar !

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με αφορμή τα βραβεία Oscar είδαμε μια πραγματική παρέλαση ομορφιάς λάμψης και φινέτσας.

Τα στυλ ποικίλα, από επιμελώς ατημέλητα έως και κλασικά σινιόν που μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Φέτος ήταν η χρονιά του καρέ σε πολλές παραλλαγές, δεν θα μπορούσα συνεπώς να μη ξεκινήσω με την Emma Stone όπου με χάλκινες πινελιές και ανάλαφρες μπούκλες της έδιναν ξεχωριστή εικόνα και φινέτσα.

Η Gwyneth Paltrow επέλεξε ίσια μαλλιά και ελαφρύ πιάσιμο προς τα πίσω για να αναδείξει τις  τέλειες γωνίες του προσώπου της, αλλά και τα υπέρλαμπρα σκουλαρίκια γνωστού οίκου. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην βραβευμένη Julianne Moore που εμφανίστηκε με απλό σινιόν και χωρίστρα έντονη  στο πλάι.

Όσο απλή άλλο τόσο ξεχωριστή η Keira Knightley με χαλαρή μπούκλα και ένα αξεσουάρ τύπου στέκα. Η Lady Gaga εκκεντρική όπως πάντα εμφανίστηκε με έντονη χωρίστρα στη μέση και αυστηρό σινιόν που συνοδεύονταν από κόκκινα αξεσουάρ .

Η εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ και χαρακτηρίστηκε súper sexy ήταν αυτή της Jennifer López με πλούσια και εντυπωσιακή αλογοουρά . Η Marion Cotillard που πρεσβεύει τη Γαλλική φινέτσα εμφανίστηκε με ένα ήσυχο μικρό κότσο.

Η Naomi Watts ακολουθεί πιστά την τάση της άνοιξης και αυτό φαίνεται στην επιλογή της να εμφανιστεί με Beach waves έντονη χωρίστρα στο πλάι και για ακόμη περισσότερη θηλυκότητα η μια μεριά πίσω από το αυτί . Με χωρίστρα στη μέση και ανάλαφρη κίνηση στις άκρες εμφανίστηκε η διακριτική Reese Witherspoon .

Έκπληξη η Scarlett Johansson με εμφανή αλλαγή, με κοντό μαλλί πλέον και έντονη φράντζα χαλαρά τραβηγμένη πίσω που της χαρίζουν πιο ροκ στυλ.

Τέλος η Sienna Miller με ένα boho updo δηλαδή μαλλιά ελαφριά τραβηγμένα πίσω μας παρουσιάζει ένα στυλ που θα
φορεθεί αρκετά την άνοιξη του 2015.

Μαρινέλα Μανέλη