Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 02:23

Η Μαριλένα Μανέλη σπούδασε στη σχολή VANG και ασχολήθηκε με FASHION SHOWS και ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ομορφιάς. Παράλληλα συμμετείχε και σε διάφορους διαγωνισμούς καλλιτεχνικής κομμωτικής...

Τα χτενίσματα για την Άνοιξη 2015 μας εντυπωσιάζουν με την ποικιλομορφία και το μοναδικό τους στυλ.

Στις προτάσεις της μόδας΄΄ Άνοιξη 2015΄΄ θα βρείτε μοναδικές επιλογές για κάθε στυλ και σχήμα προσώπου οι οποίες θα αναδείξουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας.

Είτε πρόκειται για ένα πολύ κομψό look, είτε για κάτι πιο χαλαρό θα πρέπει να δώσουμε πρωταρχική σημασία στην κεντρική χωρίστρα. Ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του αυτό το στυλ στα ίσια μαλλιά, αλλά και στα σγουρά, κυρίως με ένα έντονο κρεπάρισμα για περισσότερο όγκο.Φυσικά όμως και η χωρίστρα στο πλάι είναι πάντα in style, μιας και όταν είναι στην μέση δεν είναι και τόσο κολακευτική για όλα τα σχήματα προσώπου και ειδικά αν θέλετε κάτι πιο αριστοκρατικό. Τα ρομαντικά χτενίσματα είναι αυτά που λατρεύουν όλες οι γυναίκες και όπως φαίνεται θα είναι από τα μεγαλύτερα trends για το 2015, όπως τα ελαφρώς κυματιστά.Τα ίσια και κομψά μαλλιά είναι απόλυτα θηλυκά και ιδανικά για κάθε εποχή, έτσι και για την φετινή άνοιξη. Μαλλιά πιασμένα μισά μισά το ευέλικτο και αρκετά εύκολο look απευθύνεται κυρίως σε όσες αναζητούν τους ευκολότερους τρόπους για να φτιάξουν τα μαλλιά τους.Ο ορισμός για τα εύκολα και ταυτόχρονα εντυπωσιακά χτενίσματα είναι σίγουρα οι κοτσίδες, αν επιλέξετε μια ψηλή αλογοουρά, είτε ακόμη και μια χαμηλή, αφήνοντας την φράντζα σας να αγκαλιάζει το πρόσωπο σας.Τέλος, συμπεριλαμβάνονται το Wet Look Retro Hairstyling, κομψοί κότσοι και πλεξούδες.

της Μαριλένας Μανέλη