Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 00:27

Η Μαριλένα Μανέλη σπούδασε στη σχολή VANG και ασχολήθηκε με FASHION SHOWS και ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ομορφιάς. Παράλληλα συμμετείχε και σε διάφορους διαγωνισμούς καλλιτεχνικής κομμωτικής...

Ιδέες για να περιποιηθείτε μόνες σας τα μαλλιά σας.Τι χτένισμα είναι στη μόδα

Κάθε πρωί που ξυπνάμε ο χρόνος που διαθέτουμε στο να ετοιμαστούμε είναι πιεσμένος . Συνεπώς χρειαζόμαστε με λίγες κινήσεις περιποιημένα μαλλιά .

Παρακάτω έχουμε κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν σχετικά με το τι είναι στη μόδα αλλά και εύκολο στο να περιποιηθείτε μόνη σας τα μαλλιά σας.Γαλλική κοτσίδα ή αλλιώς πλεξούδα

Αν έχετε μακριά ή μετρίου μήκους μαλλιά, φτιάξτε μια ωραία πλεξούδα. Αυτός είναι ο πιο απλός και κομψός τρόπος για να αναδείξετε το πρόσωπό σας. Οι γυναίκες που προτιμούν αυτό το χτένισμα γνωρίζουν διάφορα στιλ. Αν πάλι είστε αρχάριες, κάντε απλώς δύο λεπτές πλεξούδες – μία σε κάθε πλευρά του προσώπου, στερεώστε τις στο πίσω μέρος με ένα λαστιχάκι και προσθέστε χρωματιστά τσιμπιδάκια ή έναν μικρό φιόγκο για ομορφιά.


 
Ισιωτική πρέσα

Πολλές φορές δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μαλλιά σας και έχετε στη διάθεσή σας μόνο λίγα λεπτά, η πρέσα με ένα μόνο πέρασμα περιποιείται και γυαλίζει τα μαλλιά σας.


 
Ψηλός και χαμηλός κότσος

Κάντε τη διαφορά πιάνοντας τα μαλλιά σας κότσο ψηλά. Μαζέψτε τα μαλλιά σε αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού, συγκρατήστε τα με ένα λαστιχάκι, στριφογυρίστε την αλογοουρά και στερεώστε τη με τσιμπιδάκια.Αυτό το χτένισμα είναι όμορφο, χαριτωμένο και σας ανεβάζει κατευθείαν τη διάθεση! Ενώ στο χαμηλό σινιόν το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μικρός κότσος, ένας σχετικά ανέμελος και ατημέλητος κότσος. Αυτή άλλωστε είναι η γοητεία του! Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, στο ύψος του αυχένα, συγκρατήστε τα με ένα λαστιχάκι, στριφογυρίστε τα μαλλιά και στερεώστε τα με μερικά τσιμπιδάκια.

Μαριλένα Μανέλη