Κυριακή, 24 Ιούνιος 2018 23:03

Τριχόπτωση, αντιμετωπίστε την με τον πιο φυσικό τρόπο

Η τριχόπτωση ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, κανείς δεν θέλει να βλέπει να πέφτουν περισσότερες τρίχες από αυτές που είναι φυσιολογικό.


Αντιμετωπίστε την με δύο απλά υλικά που έχετε στην κουζίνα σας, κρεμμύδι και δεντρολίβανο. 
Η διαδικασία που θα ακολουθείτε είναι η εξής: Τρίψτε ένα κρεμμύδι και αναμείξτε το με ένα κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο, απλώστε το στο τριχωτό της κεφαλής και κάντε απαλό μασάζ για 10 λεπτά, αφήστε το να δράσει 20 λεπτά, ξεπλύνετε και λουστείτε ως συνήθως. 
Ο συνδυασμός και των δύο υλικών καταπολεμούν την τριχόπτωση, διότι ενισχύουν και τροφοδοτούν το τριχωτό της κεφαλής. Άλλη μία εναλλακτική είναι να βράσετε και τα δύο υλικά, να τα σουρώσετε και μόλις κρυώσει το μείγμα να το απλώσετε στο τριχωτό της κεφαλής ακολουθώντας τα ίδια βήματα με πιο πανω. Επαναλάβετε κάθε 3 μέρες την ίδια διαδικασία και σύντομα θα δείτε τις τρίχες να δυναμώνουν και την τριχόπτωση να μειώνεται.


*– Οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω, έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα, σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν ιατρική συνταγή και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την γνωμάτευση ή την επίσκεψη του γιατρού, ή άλλου ειδικού της υγείας.