Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 13:02

Ροδόνερο...το νερό της ομορφιάς

Το ροδόνερο χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια για διάφορες παθήσεις αλλά και ως καλλυντικό.

 

Περιέχει βιταμίνη C η οποία είναι αντιοξειδωτική και βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτινοβολίες, για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά του ηλιακού εγκαύματος.

Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ακμής χάρη στις αντιβακτηριακές ιδιότητες που περιέχει. Κάντε βαθύ καθαρισμό ανοίγοντας έτσι τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας.

Συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα προλαμβάνει το σχηματισμό ρυτίδων.

 

Εμποτίστε ένα βαμβάκι με ροδόνερο και εφαρμόστε στο πρόσωπο σας, αφήστε το να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

 

Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο και το στρες, βάλτε λίγο ροδόνερο στα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ.