Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018 17:25

Στα θρανία στελέχη της ΝΔ για επιμόρφωση με τίτλο #organwnomaste (Εικόνες)

Εγκαινιάζοντας ένα πρόγραμμα πρωτοποριακών και καινοτόμων δράσεων με γενικό τίτλο #organwnomaste πραγματοποιήθηκε η 1η επιμόρφωση Στελεχών Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Με δεδομένη τη βούληση του Προέδρου του Κόμματος Kyriakos Mitsotakis να καταστεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ένας σύγχρονος πολιτικός οργανισμός, με στελέχη που θα διαθέτουν αποτελεσματική ηγετική και διοικητική συμπεριφορά, δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της επιμόρφωσης.

Η Πρώτη Θεματική Ενότητα του #organwnomaste αφορούσε την επιμόρφωση των στελεχών της Νέα Δημοκρατία - Γραμματεία Οργανωτικού τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο με σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη να εμβαθύνουν στο πεδίο της στρατηγικής και των βασικών μηνυμάτων της , στην απόκτηση διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων και στις βασικές αρχές πολιτικής επικοινωνίας.

Η παραπάνω δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας. #organwnomaste

Ο πρώτος κύκλος διεξήχθη το Σάββατο 22 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, Πειραιώς 62 Μοσχάτο όπου και συμμετείχαν:

Η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας

Ο Γραμματέας Οργανωτικού

ΟΙ Αναπληρωτές Γραμματείς Οργανωτικού

Οι Πρόεδροι Π.Ο.

Οι Υπεύθυνοι Οργάνωσης Π.Ο.

Οι Υπεύθυνοι Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Π.Ο.

Οι Τομεάρχες


Με τιμή

Στασινόπουλος Γεώργιος
Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού
& Επικοινωνίας της Π.Ο. Ιονίων ΝησιώνΚονταδάκης Στέλιος Γραμματέας Οργανωτικού, Χρήστος Ταραντίλης Γραμματέας Στρατηγικού σχεδιασμού και Θεοδωρικάκος Τάκης Σύμβουλος ΕπικοινωνίαςΔημήτρης Καρύδης Υπεύθυνος Οργανωτικού Π.Ο. Ιονίων Νήσων. Γιώργος Στασινόπουλος Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Ιονίων Νήσων.Κώστας Γούλας Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Παναγής( Νότης) Μαρκάτος Πρόεδρος Π.Ο. Ιονίων Νήσων.