Σάββατο, 25 Μάιος 2019 23:40

Η Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, συγχαίρει την Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, συγχαίρει την Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Κεφαλληνίας.

 

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου κατά την διάρκεια της περιοδείας της συνοδευόμενη από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιοχή Σάμη, Σκάλα, Πόρος, Κατελειό είχε συναντήσεις με καταστηματάρχες κι εκπροσώπους φορέων μεταξύ των οποίων και μέλη του Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ τους οποίους συνεχάρη για την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

«Η περιοχή των Πρόννων αποτελεί φυτώριο αθλητών. Η επιτυχία αυτή θα τονώσει την εμπιστοσύνη στην ομαδική προσπάθεια στον αθλητισμό», δήλωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης.

Δήλωσε επίσης ότι είναι υπερήφανη για τις υψηλές αθλητικές επιδόσεις των νέων των Ιονίων Νήσων και υποσχέθηκε, αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και υποστήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων σε κάθε νησί, αλλά και στις συνεργασίες μεταξύ των Ιονίων Νήσων για την καλλιέργεια της κοινής περιφερειακής συνείδησης και της εξωστρέφειας. Στον Συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» έχουν συμπεριληφθεί υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι που έχουν σχέση με τον αθλητισμό.