Σάββατο, 20 Ιούλιος 2019 08:47

Σάμη: Χορός, μπρίο και χρώματα, από τα παιδιά του «Αιγιαλού»!!! Μάγεψαν και καταχειροκροτήθηκαν σε μια υπέροχη χορευτική παράσταση!!!

Χτες το βράδυ στη Σάμη, το εφηβικό και τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Π.Σ. Σάμης, ο «Αιγιαλός», καθήλωσαν για περίπου δυο ώρες το κοινό και το ταξίδεψαν στα μουσικά μονοπάτια της πατρίδας μας, μέσα από μια υπέροχη χορευτική παράσταση!!
Τα παιδιά, ντυμένα με παραδοσιακές στολές, από διάφορα μέρη της Ελλάδας υπό τη καθοδήγηση της δασκάλας τους, Ιωάννας Βαλλάτου, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, που είχε γεμίσει τη κεντρική πλατεία της πόλης μας!!


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Δημήτρης Μαντζουράτος.

Όλη τη παράσταση, μπορείτε να παρακολουθήσετε στα βίντεο, ΕΔΩ, καθώς επίσης, μπορείτε να δείτε και σε φωτογραφίες, ΕΔΩ.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στον ¨Αιγιαλό», στους γονείς των παιδιών και ιδιαίτερα στην Ιωάννα Βαλλάτου, που με την εξαιρετική δουλειά της, αρκετά χρόνια τώρα, διδάσκει στα παιδιά μας, τη χορευτική παράδοση της πατρίδας μας και παρουσιάζει παραστάσεις όπως τη χτεσινή, που πραγματικά μαγεύουν τους θεατές που τις παρακολουθούν και έχουν γίνει θεσμός πλέον, στα πολιτιστικά πράγματα της Σάμης!!

Τάσος Καβαλλιεράτος.
samikefalonias.wordpress.com