Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 17:17

"Μάγεψε" μικρούς και μεγάλους το εργαστήρι του Άι Βασίλη στο Αργοστόλι (εικόνες)

Η αίθουσα στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου στο Αργοστόλι μεταμορφώθηκε σε πανέμορφο εργαστήρι του Άι Βασίλη.

Το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη της ΚΕΔΗΚΕ, άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και υποδέχτηκε   μικρούς και μεγάλους για να περάσουν όμορφες-μαγικές στιγμές. Πολλές οι δραστηριότητες για τα παιδιά που μπορούν να στείλουν γράμμα  στον  Άι Βασίλη , να φωτογραφηθούν μαζί του στο θρόνο και στο έλκυθρο του, να γίνουν βοηθοί του, να ζωγραφίσουν, να παίξουν, να επισκευάσουν παιχνίδια και να κεραστούν με γλυκίσματα.

Ένας πανέμορφος χώρος στο πνεύμα των γιορτών που έλλειπε από την Κεφαλονιά και δημιουργήθηκε από εθελοντές, τη θεατρική ομάδα της ΚΕΔΗΚΕ, τον υπεύθυνο της Σταύρο Παπαδάτο, το εικαστικό εργαστήρι της ΚΕΔΗΚΕ και την υπεύθυνη του, Εύα Δανελάτου, που εργάστηκαν εθελοντικά σε συνεργασία με τον υπεύθυνο πολιτιστικών δράσεων Διονύση Φωκά, ακόμα και τις μέρες των Χριστουγέννων για να είναι έτοιμο το εργαστήρι για τα παιδιά.

Το εργαστήρι επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Μινέτος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Κεφαλονιά Νησί για Όλους" και Δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Παντελιός.

Το εργαστήρι του Άι Βασίλη με τα  ξωτικά θα είναι ανοιχτό σήμερα και αύριο το απόγευμα από τις 5 έως τις 8 ώρα.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της Φωτεινής Μαραβέγια