Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2019 17:02

Μεγάλη Επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Τουριστική Έκθεση ΒMT 2015 στη Νάπολη

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BORSA MEDITERRANEA DEL TOURISMO (BΜT), που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη από 26-28 Μαρτίου 2015.

 

Τη χώρα μας εκπροσώπησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς ο ΕΟΤ δεν συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση.

Λόγω του γεγονότος αυτού επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια ενώ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για τα νησιά του Ιονίου από τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Νότιας Ιταλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά του μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τρεις ναυτιλιακές εταιρίες (EUROPEAN SEAWAYS, EUROPEAN MANAGEMENT MARITIME COMPANY (EMMC), VENTOURIS FERRIES) θα εκτελέσουν δρομολόγια προς τα νησιά μας από το λιμάνι του Μπάρι και η εταιρία SEAMED TRADING SHIPPING Srl από το λιμάνι του Μπρίντεζι.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν πτήσεις από τα αεροδρόμια της Νάπολη και του Μπάρι καθώς και από τη Σικελία (Παλέρμο και Κατάνια) για τα νησιά του Ιονίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό, διαφημιστικό υλικό.

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση αυτή ήταν ο υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Κέφ/νιας κ. Μ. Κλαουδάτος.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θέλει να ευχαριστήσει την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης, για την παρουσία του κ. Γ. Τσινούκα (Ιταλόφωνου) που κάλυψε όλες τις μέρες και ώρες τις ανάγκες του περιπτέρου.