Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 14:55

Δεν πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο καλωσόρισμα στο κρουαζιερόπλοιο "Ms Zuiderdam" από φορείς και δημοσιογράφους. Η εξήγηση από τον Προϊστάμενο της Τουριστικής Ανάπτυξης

 

Σε επιστολή του προς τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δημου Κεφαλονιάς, ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης,  Σταύρος Κορκός Κουρής, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο καλωσόρισμα εκ μέρους του Δήμου στο κρουαζιερόπλοιο που κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο ΑργοστόλιΔιαβάστε  την επιστολή

Κύριε Α/Δήμαρχε Τουρισμού, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο και το γεγονός που προέκυψε  τα εξής:

 

Κατόπιν δική σας παρότρυνσης την Πέμπτη 16/04/2015 επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πράκτορα του πλοίου Ainos Travel κ. Ζαμπέλη Κούλα την οποία ενημέρωσα ότι εκπρόσωποι Φορέων και δημοσιογράφοι προτίθενται να επισκεφθούν το πλοίο προκειμένου να το καλωσορίσουν ως πρώτο πλοίο της σεζόν και να δώσουν τα εθιμοτυπικά δώρα. Επίσης ρώτησα αν θα επιθυμούσε να συμμετάσχει στην συγκεκριμένη ομάδα εκπρόσωπος του πράκτορα και αν θεωρούσαν σωστό ότι έπρεπε να πραγματοποιηθεί κάποια εκδήλωση καλωσορίσματος. Η κα. Ζαμπέλη μου απάντησε ότι δεν έχει να προτείνει κάτι και μου επισήμανε ότι προκειμένου να επισκεφθεί η συγκεκριμένη ομάδα το πλοίο θα πρέπει να της στείλουμε λίστα με τα ονόματα και του αριθμούς ταυτότητας προκειμένου να χορηγηθεί η σχετική άδεια από το πλοίο.

 

Την Παρασκευή 17/04/2015 και ώρα 10.33 πμ, μόλις έλαβα την σχετική λίστα με τα ονόματα και τους αριθμούς ταυτότητας από εσάς, έστειλα με email το σχετικό αίτημα στον πράκτορα και το κοινοποίησα και στο Λιμεναρχείο.  Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πράκτορα, η κ Ζαμπέλη δεν βρισκόταν στο γραφείο, και ενημέρωσα την υπάλληλο ότι έχω στείλει την σχετική λίστα και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να επικοινωνήσουν μαζί μου. Σας προωθώ το σχετικό email.

 

Ευελπιστώ στην άμεση επίλυση της παρεξήγησης και σε μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους φορείς οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος

Τουριστικής Ανάπτυξης

 

Σταύρος Κορκός ΚουρήςΤο σχετικό email

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας επισυνάπτουμε λίστα με τους εκπροσώπους των  Φορέων και τους δημοσιογράφους  που επιθυμούν να επισκεφτούν το πρώτο κρουαζιερόπλοιο  για την τουριστική σεζόν 2015 στα πλαίσια του καθιερωμένου έθιμο-τυπικού καλωσορίσματος.

 

Ώρα επίσκεψης: 9:30πμ

Διάρκεια Επίσκεψης: 15-30 λεπτά

 

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία!


-- 

TOURISM DEPARTMENT
MUNICIPALITY OF KEFALONIA
ADDRESS: CRUISE SHIP PIER
28100, ARGOSTOLI
TEL & FAX:+302671027344