Κυριακή, 22 Ιούλιος 2018 22:53

Η νοικοκυρά Δέσποινα Βανδή δίνει συνταγή για υγιεινά μπιφτέκια! (Εικόνα)

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει συνταγές της στο Instagram και έχουν κάνει θραύση.

Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία δείχνοντας το φαγητό που μαγείρεψε για την οικογένεια της.

Στο κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία η τραγουδίστρια αποκάλυψε το μυστικό που κάνε τα φαγητά της πιο υγιεινά για τα παιδιά της.

«Θέλω να μοιραστώ ένα μυστικό μου μαζί σας! Εδω έχω έτοιμα τα μπιφτέκια μου πριν τα βάλω να ψηθούν στο φούρνο και θέλω να σας πω πως εγώ αντί για ψωμί η φρυγανιά βάζω μερικές κουταλιές φαγοπυρο και αμαρανθο που είναι superfoods! Ειναι μια εναλλακτική που σας λέω να δοκιμάσετε γιατί τα παιδιά ειδικά δεν πρόκειται να τα φάνε έτσι απλά αλλά οι ιδιότητες αυτών των δυο δημητριακών είναι θεραπευτικές! Αν ειδικά ψάξετε για τον αμαρανθο θα βρείτε ότι και οι αστροναύτες της NASA τον συμπεριλαμβάνουν στο διαιτολόγιο τους! Δεν είναι τυχαίο! Εχω να σας πω ότι δεν αλλοιώνει τη γεύση και έτσι όλοι τους θα το φάνε χωρίς να το καταλάβουν!!!???

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για πιο υγιεινή διατροφή είτε αφορά τον εαυτό σας είτε τους αγαπημένους σας σας προκαλώ να το δοκιμάσετε!

Εμένα τυχαία μου προέκυψε γιατί όχι λοιπόν;❤️❤️❤️»