Κυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 11:43

«Ο Τζόνι Ντεπ δεν είναι άρρωστος» διαβεβαιώνει κοντινό του πρόσωπο - Aνανεωμένος μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες

Με μια συναυλία γεμάτη ενέργεια στο Βερολίνο, συντροφιά με την μπάντα του The Hollywood Vampires, ο 54χρονος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

 

 
Με μια συναυλία γεμάτη ενέργεια στο Βερολίνο, συντροφιά με την μπάντα του The Hollywood Vampires, ο Τζόνι Ντεπ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά τη δημοσιοποίηση δύο φωτογραφιών που έδειχναν τον ηθοποιό κάτισχνο και ταλαιπωρημένο.

Ο 54χρονος Ντεπ κατέφθασε χαμογελαστός στο Zitadelle Museum της γερμανικής πρωτεύουσας για μία μουσική εμφάνιση που προσέλκυσε πολλά επαινετικά σχόλια. Η χθεσινή του εμφάνιση θύμιζε πιο πολύ τον κλασσικό Ντεπ, με τα βαμμένα μάτια, το πλήθος κοσμημάτων και το αντισυμβατικό look.

 
vampires
vampires-2 
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σάββατο είχαν προκαλέσει σημαντικές ανησυχίες για την υγεία του ηθοποιού. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, τις είχαν τραβήξει δύο φαν του Ντεπ που είχαν πάει να τον δουν στην Αγία Πετρούπολη, τον προηγούμενο σταθμό της περιοδείας με την ροκ μπάντα του. Οι κοπέλες είχαν ποστάρει τις φωτογραφίες όπου πόζαραν με τον αγαπημένο τους σταρ, χωρίς φυσικά να υποψιάζονται ότι αυτές θα προκαλούσαν τόσο μεγάλο σάλο.


tzoni-1
tzoni-2


Είναι δύσκολο να προσδιορίσει κανείς ποια ακριβώς λεπτομέρεια έκανε την εμφάνισή του Ντεπ τόσο αλλόκοτη και «ασθενική» την περασμένη εβδομάδα. Σίγουρα ο ηθοποιός έχει χάσει κάποια κιλά, και πολλοί πιστεύουν ότι αυτό συνέβη για τις ανάγκες του ρόλου του στην τελευταία του ταινία Fantastic Beasts 2. Άλλοι θεωρούν ότι το συγκεκριμένο κούρεμα, με ξυρισμένα τα πλάγια του κεφαλιού, σε συνδυασμό με το καπέλο και την έλλειψη του καθιερωμένου πια μολυβιού κάτω από τα μάτια, είχαν ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να εμφανίζεται χλωμός και άρρωστος.


Πηγή https://www.protothema.gr