Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 04:50

Survivor: Σκάει «βόμβα» σήμερα - Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη που φέρνει τα πάνω-κάτω!

Νέα δεδομένα φέρνει στο Survivor μια αλλαγή που θα έρθει μετά από έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Στο νέο συναρπαστικό επεισόδιο της Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την έναρξη της 48ωρης ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι τηλεθεατές να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα και στους δέκα εναπομείναντες συμμετέχοντες.

Μετά την ψηφοφορία του κοινού θα δημιουργηθεί μία λίστα με τους παίκτες  και αυτός με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα αποχωρεί αυτόματα από το παιχνίδι, με την προϋπόθεση η ομάδα του να έχει χάσει στο αγώνισμα της ασυλίας.

Τόσο οι δύο ομάδες όσο και το τηλεοπτικό κοινό δεν θα γνωρίζουν την ακριβή θέση που θα έχουν οι παίκτες μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Οι παίκτες δεν θα γνωρίζουν την ψηφοφορία φυσικά και κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί όποιος παίκτης έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους από τον κόσμο. Στο τέλος θα απομείνουν οι τελευταίοι δύο που είναι και πιο δημοφιλείς και οι οποίοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ένα νέο επεισόδιο του “Survivor” έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: