Σάββατο, 25 Μάιος 2019 08:33

Θοδωρής Μαραντίνης για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου: Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου σε όσους την χλεύασαν για τα περιττά της κιλά και η οργή του Θοδωρή Μαραντίνη

 

 
Ακομπλεξάριστη για ακόμα μία φορά η Σίσσυ Χρηστίδου! Η παρουσιάστρια του Open Tv μετά από όλα όσα έχουν συμβεί σήμερα, αποφάσισε να κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση. Τα σχόλια για τα κιλά, αλλά και το ρετούς στις φωτογραφίες, ήταν πολλά και έτσι η Σίσσυ έδωσε εξηγήσεις. Συγκεκριμένα, ανήρτησε δύο λήψεις με το σημερινό της look. Η Σίσσυ ανέβασε την «καλύτερη» και την «χειρότερη» και πήρε θέση, ώστε να κλείσει πολλά στόματα…

Αναλυτικά σημείωσε:
 
«Εμπνευσμένη από το post της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσύ όχι?
Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!
 
Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.
Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ Νίκη Λεμονή». 
Ωστόσο, η πιο ουσιώδης και σκληρή απάντηση στα σχόλια για τα κιλά της γυναίκας του Σίσσυς Χρηστίδου ήρθε από τον Θοδωρή Μαραντίνη με ανάρτηση στο Instagram:
«Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.
Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.
Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!

 
Πηγή protothema.gr